Voor wie?

Voor zowel kinderen, jongeren, volwassen, maar ook voor relaties is NEI therapie heel geschikt.

Kinderen

Jouw kind staat al erg open voor de buitenwereld. Al in de buik kunnen baby’s emoties oppikken van jouw als ouder. Deze emoties verwerken ze niet altijd goed en daardoor kunnen er al vroeg blokkades ontstaan. Dit ga je later herkennen in problemen op school of tijdens een bepaalde levensfase. Misschien herken je ook wel dat jouw kind veel emoties oppikt van anderen? Een NEI sessie kan heel makkelijk via een van de ouders worden gedaan. Jouw kind hoef je dus niet te belasten met een behandeling. 

“Ik vond het heel bijzonder dat het mogelijk is dat het zo kon worden getest.”

Jongeren

In iedere levensfase wordt je kind geconfronteerd met nieuwe situaties en je kind moet uitzoeken hoe het zich daartoe verhoudt. Vragen als: Wie ben ik? Wie wil ik zijn? spelen dan op.

Op school, thuis, tussen vrienden, of als je kind alleen is. Vaak is het zoeken naar houvast en zelfvertrouwen om al die indrukken te kunnen plaatsen. Onzekerheid, je anders voelen of leerproblemen zijn slechts een paar voorbeelden die het gevolg kunnen zijn.

Volwassenen

Onze maatschappij stelt hoge eisen aan ons functioneren en vraagt steeds meer van ons. Wat gemakkelijk kan zorgen voor stress met als gevolg dat zich ongewenste gevoelens, gedachten, klachten of ziektebeelden kunnen ontwikkelen.

‘Vaak weet je ergens wel dat er iets niet klopt, maar kan je er je vinger niet op leggen, of heb je geen idee hoe het anders kan.’

Relaties

Relaties kennen soms fases waarin het niet zo lekker loopt met elkaar. Je loopt steeds tegen dezelfde thematieken of problemen aan en je krijgt ze niet met elkaar opgelost. Of je bent toe aan een volgende fase in je relatie en voelt de behoefte om deze verder te ontwikkelen. Blokkades in het onderbewustzijn kunnen hierbij in de weg staan. Door het weghalen van blokkades gaat de relatie weer stromen. Een relatieontwikkelingsconsult kan jullie hierbij helpen.

‘Wij hebben het gezamenlijke consult als heel prettig en warm ervaren. De blokkades kwamen snel en duidelijk naar voren. Na het consult merkten we vrij snel al een groot verschil!’