Tarieven

Een consult van ongeveer een uur (soms iets langer) kost 75 euro. Mijn consulten vallen onder Kinesiologie en worden (gedeeltelijk) vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent, door bepaalde zorgverzekeraars. Voor meer informatie zie: www.catvergoedbaar.nl.

De volgende 3 prestatiecodes heb ik toegewezen gekregen:

24002 – Behandeling kinesiologie
24505 – Behandeling (kinder) coaching
24506 – Behandeling Counseling

Lees hier de omschrijvingen van deze behandelcodes.

Alleen individuele consulten die betrekking hebben op genezing van klachten worden vergoed door bepaalde zorgverzekeraars. Consulten ten behoeve van preventie en workshops en cursussen worden niet vergoed.

Je bent zelf verantwoordelijk om dit te controleren bij je zorgverzekeraar.

Betalingen kunnen contant, via de factuur of via een betaalverzoek.

Wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met me op.

Een consult kan ook op afstand! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Nieuwe maatschappij

Diep van binnen voel ik dat ik wil bijdragen aan het creëren van een nieuwe maatschappij. Een maatschappij waarbij geld niet zo’n belangrijke rol speelt. Waarbij mensen datgene geven aan andere mensen wat ze willen/kunnen en dat ze datgene ontvangen wat ze nodig hebben. Maar dit hoeft niet noodzakelijkerwijs te gebeuren tussen twee dezelfde mensen op hetzelfde moment.

Dit principe wil ik gaan toepassen in mijn praktijk. Ik heb consulten in mijn praktijk gereserveerd om op die manier te gaan werken. Concreet betekent dit dat je van mij een consult krijgt en in ruil daarvoor mag je iets aan mij geven of aan iemand anders (op een ander moment). Zo geven we aan elkaar door. Voel je dat dit past bij jouw visie en wil je graag hieraan bijdragen? Laat me dan dit weten bij het maken van een afspraak.

Werkwijze

Een consult start met de klacht van jou of je kind. Welke klachten ervaar je nu? Ik maak gebruik van een biotensor om zichtbaar te maken welke interventie voor jou op dat moment het beste is. Jouw onderbewustzijn weet wat je nodig hebt. Dit kan zijn een NEI sessie of een familieopstelling, maar ook dat je bijvoorbeeld bepaalde tekorten hebt op het gebied van voeding. Wanneer ik zelf de kennis niet heb die jij wel nodig hebt dan verwijs ik je door. Ik laat me dus leiden door jouw onderbewustzijn. Tijdens een consult kunnen we stuiten op saboterende delen.

Bij (jonge) kinderen werk ik vaak via een van de ouders. Zodra een ouder denkt aan zijn of haar kind, dan zitten we al in de energie van het kind en kunnen we zo blokkades weghalen. Dit is net zo effectief als een blokkade via het kind zelf weghalen.

Sommige kinderen vinden het juist ook heel interessant om te zien hoe dat werkt met een biotensor en in dat geval kan het kind zelf de sessie ondergaan. In overleg bekijken we wat het beste is voor je kind. Neem daarvoor contact met me op.