Tarieven

Een consult kost 75 euro en duurt maximaal een uur. Per 1-6-2022 bedraagt de consultprijs 80 euro.

Mijn consulten vallen onder Kinesiologie en worden (gedeeltelijk) vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent, door bepaalde zorgverzekeraars. Voor meer informatie zie: www.catvergoedbaar.nl.

Een relatieontwikkelingsconsult kost 150 euro en duurt ongeveer 1,5 uur. Per 1-6-2022 bedraagt de consultprijs 160 euro.

De volgende 3 prestatiecodes heb ik toegewezen gekregen:

24002 – Behandeling kinesiologie
24505 – Behandeling (kinder) coaching
24506 – Behandeling Counseling

Lees hier de omschrijvingen van deze behandelcodes.

Alleen consulten die betrekking hebben op genezing van klachten worden vergoed door bepaalde zorgverzekeraars. Consulten ten behoeve van preventie en workshops en cursussen worden niet vergoed.

Je bent zelf verantwoordelijk om dit te controleren bij je zorgverzekeraar.

Betalingen kunnen contant, via de factuur of via een betaalverzoek.

Heb je een afspraak gepland staan en wil je deze annuleren of verzetten? Dat kan natuurlijk! Doe dit uiterlijk 24 uur van tevoren, anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen, omdat ik die plek dan niet meer kan opvullen.

Een consult kan ook op afstand! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Werkwijze

Een consult start met de klacht van jou of je kind. Welke klachten ervaar je nu? Ik maak gebruik van een biotensor om zichtbaar te maken welke interventie voor jou op dat moment het beste is. Jouw onderbewustzijn weet wat je nodig hebt. Dit kan zijn een NEI sessie of een familieopstelling, maar ook dat je bijvoorbeeld bepaalde tekorten hebt op het gebied van voeding. Wanneer ik zelf de kennis niet heb die jij wel nodig hebt dan verwijs ik je door. Ik laat me dus leiden door jouw onderbewustzijn.

Ik ondersteun je bij de zoektocht de juiste antwoorden te vinden op je vragen hoe je je balans kan herstellen en genezen. Je vindt de oorsprong van je disbalans die tot je klachten hebben geleid. Je laat oude patronen los, waardoor fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten kunnen genezen. Soms kan dit snel gaan en soms zijn er een paar behandelingen nodig om dit proces bij jou op gang te brengen.

Tijdens een consult kunnen we stuiten op saboterende delen.

Bij (jonge) kinderen werk ik vaak via een van de ouders. Zodra een ouder denkt aan zijn of haar kind, dan zitten we al in de energie van het kind en kunnen we zo blokkades weghalen. Dit is net zo effectief als een blokkade via het kind zelf weghalen.

Sommige kinderen vinden het juist ook heel interessant om te zien hoe dat werkt met een biotensor en in dat geval kan het kind zelf de sessie ondergaan. In overleg bekijken we wat het beste is voor je kind. Neem daarvoor contact met me op.