Werkwijze

Werkwijze
Een consult start met de klacht van jou of je kind. Welke klachten ervaar je nu? Ik maak gebruik van een biotensor om zichtbaar te maken welke interventie voor jou op dat moment het beste is. Jouw onderbewustzijn weet wat je nodig hebt. Dit kan zijn een NEI sessie of een familieopstelling, maar ook dat je bijvoorbeeld bepaalde tekorten hebt op het gebied van voeding. Wanneer ik zelf de kennis niet heb die jij wel nodig hebt dan verwijs ik je door. Ik laat me dus leiden door jouw onderbewustzijn. Tijdens een consult test ik ook uit of het voor jou goed is als ik de Healy inzet. De Healy kan op allerlei gebieden jou ondersteunen.

Tarief
Een consult van ongeveer een uur kost 70 euro. Mijn consulten vallen onder Kinesiologie en worden (gedeeltelijk) vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent, door de volgende zorgverzekeraars:

CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), PNO zorg, VvAa, ONVZ zorgverzekering.

De volgende 3 prestatiecodes heb ik toegewezen gekregen:

24002 – Behandeling kinesiologie
24505 – Behandeling (kinder) coaching
24506 – Behandeling Counseling

Je bent zelf verantwoordelijk om dit te controleren bij je zorgverzekeraar.

Vanwege het coronavirus is er ook de mogelijkheid om telefonisch een consult te doen. De werking is net zo goed, als wanneer je in mijn praktijk komt, maar voor nu misschien een fijnere oplossing voor je.

Betalingen kunnen contant, via de factuur of via een tikkie.

Wil je een afspraak met me maken? Neem dan contact met me op.