Relatie ontwikkeling

Ben je op zoek naar iemand die jou en je (ex-)partner kan helpen bij emoties zoals boosheid, frustratie, irritatie etc.? Dit zijn namelijk signalen dat er blokkades zijn die steeds opspelen in jullie relatie. Misschien kun je ze zelfs al benoemen, maar lukt het niet om ze op te lossen samen.

In een relatieontwikkelingsconsult ga ik samen met jullie blokkades weghalen uit het onderbewustzijn bij jullie beide. Het kunnen individuele blokkades zijn die een relatie hebben met de thematieken die spelen in jullie relatie, maar het kunnen ook blokkades zijn die jullie beide hebben en die tussen jullie in staan.

Deze consulten zijn ook heel geschikt voor ex-partners die graag hun relatie willen verbeteren, bijvoorbeeld omdat er kinderen zijn en je samen graag wilt dat de relatie tussen jullie harmonieuzer verloopt, dan hoe het nu gaat. Ook al ben je uit elkaar, dan kun je elkaar nog steeds heel erg triggeren en ontstaat er boosheid, frustratie, verdriet etc. Dit zijn signalen dat je beide nog geraakt wordt op pijnstukken.

Mijn werkwijze is ongeveer hetzelfde als bij individuele consulten. We gaan eerst in gesprek met elkaar welke thema’s of problemen spelen in jullie relatie. Daarna test ik met de biotensor uit met welke blokkade we starten. Dat kan een blokkade zijn bij één van jullie die in het onderbewustzijn aanwezig is, maar het kan ook een gezamenlijke blokkade zijn die als het ware tussen jullie in staat.

Bij het weghalen van een blokkade sluit je je ogen en ik geef het onderbewustzijn de opdracht om de blokkade los te laten. Wanneer je gevoelig bent, dan kun je vaak voelen dat de blokkade oplost, omdat je de losgekomen energie in je lichaam kunt voelen door middel van sensaties, zoals warmte, kou, tintelingen, druk etc.

Tijdens het weghalen van de blokkade ‘zie/voel/weet’ ik informatie over die blokkade. Ik test altijd eerst uit of de blokkade weg is en daarna deel ik die informatie met jullie. Vaak is het fijn om te weten waar iets vandaan komt. Het zijn geen lange gesprekken die we voeren. Hierin verschillen mijn consulten met traditionele relatietherapie, waarin een gesprek vaak de methode is om tot inzichten te komen. We werken tijdens mijn consulten met energie en daardoor lossen blokkades op. Je krijgt daarom ook vaak geen opdrachten of huiswerk mee, omdat wanneer een blokkade weg is, je gedrag ook gaat veranderen. Je hoeft daarvoor niets speciaals te doen.

Een relatieontwikkelingsconsult duurt ongeveer 1,5 uur. Het tarief van zo’n consult is 160 euro. Ik bespreek na afloop of er een vervolg komt. Ik werk niet met standaardtrajecten en kies vaak voor de werkwijze dat jullie na één consult ervaren wat het heeft gedaan en dat jullie zelf aangeven of een tweede consult wenselijk is. Zo houd je zelf de regie over jullie relatieontwikkeling.