Over mij

Hallo! Ik ben Marieke Glasbergen (1983), moeder van twee kinderen, Joris (2011) en Lise (2013). Mijn eerste ervaring met NEI therapie was omdat ik jarenlang slaapproblemen had. Dit belemmerde mijn functioneren in mijn gezin en in mijn werk als docent in het Hoger Onderwijs dusdanig, dat ik lang gezocht heb naar oplossingen voor mijn slaapprobleem. Na het tweede consult bij de NEI therapeut kwam de doorbraak die ervoor zorgde dat veel ballast in mijn lichaam werd opgeruimd. Ik was erg blij dat er duidelijk iets in beweging was gekomen!

Ik besloot om zelf de NEI opleiding te gaan volgen, omdat ik zag wat voor mooie resultaten bereikt kunnen worden. Tijdens mijn NEI opleiding maakte ik kennis met Familieopstellingen. Mijn eerste ervaring met een opstelling vond ik indrukwekkend. Ik besloot om de opleiding te gaan volgen na mijn NEI opleiding. Mijn eigen opstellingen hebben zoveel in mijn leven in beweging gezet dat ik mij realiseerde dat ik een nieuwe missie had: NEI en familieopstellingen bekender maken bij mensen die openstaan voor energetische behandelmethoden.

In mijn visie is het niet nodig om onverwerkte trauma’s helemaal te herbeleven en pijn opnieuw te ervaren, toe te laten, zodat je daarna meer ruimte gaat voelen en gelukkiger kunt zijn. Ik geloof in een weg waarbij je dit op een zachte, vriendelijke manier kunt doen, zonder veel pijn. NEI therapie is hier een mooi voorbeeld van.

Misschien heb je nog niet veel ervaren op dit vlak of misschien ook wel. Ik vind het belangrijk dat je begrijpt wat ik doe en hoe het werkt, daarom leg ik je dit uit tijdens een consult. Ik doe dit op een nuchtere, niet zweverige manier, die precies past bij hoe ik ben. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een consult voor jou kan doen? Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Vlijmen (bij Den Bosch)!