Healy

Lees meer over:

Mijn eigen ervaring met de Healy

Een Healy kopen

De Healy is niet even zomaar een aankoop. Daarom vind ik het belangrijk dat ik je goed informeer. Hieronder kun je meer lezen over de Healy. De Healy gebruik ik nu ruim een half jaar en ik heb inmiddels al mensen mogen helpen met de aanschaf en opstart van de Healy. Ik kan jou daarom goed informeren en veel vragen zijn al eens langsgekomen en daardoor makkelijk voor mij op te lossen. De persoon bij wie jij de Healy bestelt, is jouw eerste contactpersoon. Mocht je al een Healy hebben aangeschaft, dan is deze persoon ook de plaats waar je jouw vragen aan mag stellen.

Klachten en Healy
Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt.

Medisch gecertificeerd
De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.

De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Over andere klachten mag ik geen uitspraken doen, vanwege deze medische certificering. Wel zijn er verschillende Facebookgroepen waarin ervaringen met andere klachten worden gedeeld.

Eigen ervaring met Healy
Zelf gebruik ik elke ochtend de Healy om te detoxen en ik gebruik ook slaapprogramma’s, zodat ik na 11 jaar met heel veel slapeloze nachten, eindelijk weer slaap! Mijn twee kinderen zijn er ook gek op en vechten soms met elkaar wie nu gebruik mag maken van de Healy. De Healy heb ik onder andere ingezet bij pijn, verkoudheden, griep, om te detoxen, om mijn emotionele en fysieke evenwicht te herstellen, om specifieke organen te behandelen, om te ontspannen en om mijn immuunsysteem een boost te geven. De Healy zet ik ook preventief in voor de gezondheid van mijn gezin. Door de Healy is mijn energie verdubbeld. Voor een uitgebreidere beschrijving van mijn ervaringen, lees hier verder.

Contra-indicaties voor de Healy: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. De Resonance kun je wel gebruiken bij deze contra-indicaties.

Vind je het fijn om even te bellen over de Healy? Neem dan contact met me op, dan vertel ik je mijn ervaringen en beantwoord ik je vragen.

Hoe werken de Healy’s
Er zijn vier edities van de Healy en ze werken niet allemaal hetzelfde. De Healy Gold, Healy Holistic Health en Healy Holistic Health Plus werken alle drie op dezelfde manier. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je telefoon. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Je draagt de Healy bij je en je gebruikt dan polsbandjes, oorclips of kleefelektroden die verbonden zijn met kabeltjes en het Healy apparaatje. De Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen. Het verschil tussen deze drie edities, is dat je meer programma’s krijgt, wanneer je een duurdere editie kiest.

Hoe werkt de Healy Gold, Healy Holistic Health en Healy Holistic Health Plus?

Bij de vierde editie, de Resonance, kun je net zo werken als met de andere drie edities, maar kun je er ook voor kiezen om draadloos te werken. Met de Resonance kun je namelijk ook analyses maken van de programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf of anderen toe sturen. Je kunt daarnaast ervoor kiezen om bepaalde programma’s die bijvoorbeeld hoog scoren in de analyse of programma’s waar jij zelf aan wilt werken, nog te doen via de polsbandjes. Healy adviseert om maximaal 3 programma’s te doen met de polsbandjes/oorclips/kleefelektroden op 1 dag. Daarnaast mag je wel nog extra frequenties naar jezelf sturen wanneer je de Resonance hebt. Ook voor therapeuten met een eigen praktijk is dit interessant. Je kunt dan mensen behandelen op afstand. Lees verder over het verschil in het werken via microfrequenties en vibreren met de Resonance.

Je kunt altijd op een later moment een upgrade of een losse programmagroep kopen. Je krijgt dan meer programma’s die beschikbaar komen via jouw telefoon. De Healy blijf je houden. De Healy is innovatief vanwege de techniek die is uitgevonden. Healy meet uit wat je nodig hebt en stuurt precies die frequenties naar je toe.

Goed nieuws: iedereen krijgt gratis van Healy het programma Bioenergetic support. Mooie boost voor je immuunsysteem en dus een preventie tegen virussen!

Kopen van een Healy
Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dat betekent dat je zelf kiest via wie jij de Healy wilt aanschaffen. Deze persoon geeft jouw een link, zodat je via die link bij Healy de bestelling kunt plaatsen. Deze persoon ontvangt geld voor die aankoop en in ruil daarvoor zal deze persoon jou informeren over het gebruik van de Healy en je op weg helpen wanneer je vragen hebt. Lees meer over het kopen van een Healy.

Vind je het fijn om even te bellen over de Healy? Neem dan contact met me op, dan vertel ik je mijn ervaringen en beantwoord ik je vragen.

Hier kun je in een filmpje bekijken hoe de Healy eruit ziet en hoe het werkt.

Een echte aanrader is het volgen van het webinar over de Healy (algemeen webinar wordt door Healy georganiseerd in het Nederlands), elke woensdagavond om 19.00 uur!

Investering
Ik vond de Healy een flinke investering, maar ik besloot om de Healy 14 dagen uit te proberen om te kijken of het inderdaad hielp bij mijn klachten. Wanneer je niet tevreden bent, mag je de Healy binnen 14 dagen terugsturen en krijg je je geld terug. Na een kleine week had mijn gezin al besloten om de Healy te houden, omdat het hele gezin er baat bij had op verschillende gebieden. Wij redeneerden dat een paar consulten bij een alternatieve genezer, bijvoorbeeld bioresonantie, of het gebruik van het eigen risico op het einde van het jaar, meer kosten dan de Healy en dat we hem er dus al snel ‘uit hadden’.

Neem contact met me op wanneer je graag meer informatie wilt, als je nog even wilt praten over mijn ervaringen of als je advies wilt over welke Healy het beste bij je past.