Healy verkopers

Ben je op zoek naar een Healy verkoper? Ik kan je helpen om een goede match te vinden.

Ik heb zelf ervaren dat een goede klik met de persoon bij wie je de Healy koopt belangrijk is. Zeker met het starten met de Healy heb je vaak wat intensiever contact. Dan is het fijn als iemand goed bereikbaar is en misschien ook bij je in de buurt woont. Ook is het erg prettig als iemand jou kan toevoegen tot groepen waar jij ervaringen kan lezen, delen en vragen kunt stellen.

Mijn eigen klantenkring is inmiddels zo hard gegroeid, dat ik met nog meer klanten niet meer de goede begeleiding kan bieden die ik nastreef. Daarom heb ik er voor gekozen om alleen nog nieuwe klanten aan te nemen die ambities hebben om een business met Healy op te starten. Mocht je de Healy alleen voor eigen gebruik willen, dan help ik je om via mijn netwerk jou aan een goede match te helpen. Je krijgt dan ook via deze verkopers:

  • Toegang tot een online omgeving waar heel veel informatie is opgenomen, zodat je meteen een goede start kunt maken met de Healy (dit geldt als je Member wordt). In deze omgeving worden bijvoorbeeld heel praktische adviezen gegeven en alle informatie staat overzichtelijk gerangschikt. Dit is een andere omgeving dan die Healy zelf aanbiedt.
  • Toegang tot diverse Faceboek- en Telegramgroepen, zodat je ervaringen kunt lezen, delen en vragen kunt stellen.

Stuur mij een berichtje waarin je aangeeft in welke provincie je een Healy verkoper zoekt en in welke woonplaats je zelf woont. Als je nog andere wensen hebt, dan mag je die ook aangeven. Ik heb ook verkopers in België en Portugal.

Ik stuur je dan contactgegevens toe, zodat je vrijblijvend contact op kunt nemen en ervaart of er een klik is tussen jullie.