Healy kopen

Healy kopen

Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dat betekent dat je een Healy koopt bij iemand die zelf ook een Healy heeft gekocht. In principe kun je niet rechtstreeks, zonder tussenpersoon, bij Healy kopen. Wanneer je toch via hun website bestelt, dan plaatst Healy je onder iemand en dat betekent dat jij voor informatie dan bij die persoon moet zijn. Je kunt dus het beste iemand kiezen die jou goed kan voorzien van informatie en met wie je een klik hebt.

Je bestelt een Healy via een link. Deze link krijg je van de persoon bij wie je de Healy wilt aanschaffen. Check goed of de naam van de persoon bij wie je hem koopt linksboven in je scherm staat, wanneer je via de link wordt doorverwezen naar de Healy website, waar jij jouw bestelling kunt plaatsen. Je bestelt dus via een link, bij Healy. Zij leveren ook jouw Healy.

Je mag de Healy 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug. Na je aankoop kun je in de backoffice van Healy, waar je allerlei handboeken, filmpjes en andere handige informatie kunt vinden.

Netwerkmarketing

De persoon bij wie je de Healy koopt, krijgt daar geld voor. Voor dat geld is het de bedoeling dat iemand jou voorziet van informatie over de Healy en dat je op weg wordt geholpen om met de Healy te werken. Op deze manier wordt iemand ook beloond voor het stukje promotie en voor het gebruik van het eigen netwerk, in plaats van dat alleen de organisatie profiteert van verkopen. Als jij een Healy koopt, dan kun je zelf ook een netwerk opbouwen en gaan verkopen. Hieronder lees je meer over het opbouwen van je eigen Healy business. Maar uiteraard hoef je niet te gaan verkopen.

Zelf je Healy business starten

Vind je het leuk om een extra inkomstenbron te hebben?

Wanneer jij een Healy hebt besteld, kun je zelf ook Healy’s gaan verkopen. Je ontvangt dan geld voor die aankopen. Je kunt al beginnen met je directe omgeving. Zo is het bij mij ook begonnen. Mensen raakten enthousiast over mijn ervaringen en wilden zelf ook een Healy gaan uitproberen. Healy heeft ook een leuke startactie: wanneer je binnen de eerste 30 dagen, na de aankoop, 3 verkopen hebt, dan krijg je van Healy een gratis upgrade naar een hogere versie. Heb je meteen al voor de Resonance gekozen, dan krijg je een extra Resonance. Die zou je bijvoorbeeld kunnen uitlenen aan mensen die hem ook willen proberen.

In praktijk zie ik dat het geld van een Healy redelijk snel weer wordt terugverdiend. Als je zelf Healy’s wilt gaan verkopen, dan word je Member. Als member krijg je:

  • toegang tot de Healy Academy met daarin alle informatie die er beschikbaar is over de Healy, zodat je meer met je Healy kan dan alleen de absolute basis uit de start-up filmpjes die je krijgt via een mail van Healy. Dit voorziet jou dus in je informatiebehoefte, zodat je het maximale uit je Healy kan halen.
  • je krijgt van mij als extraatje toegang tot de online omgeving van Time for Healing, daarin hebben we alle tips en extra informatie verzameld die wijzelf gaandeweg zijn tegengekomen. Je kunt dan snel starten met de Healy, zonder dat je zelf alles hoeft uit te zoeken.
  • een persoonlijke link naar jouw Healywebsite waar iemand een Healy kan bestellen bij jou
  • een backoffice waarin je je inkomsten kan managen en je kan je mensen links of rechts plaatsen waardoor je je inkomsten kunt sturen.

Wanneer je interesse hebt om te gaan verkopen, neem dan contact met me op, dan geef ik je contactgegevens van Healy verkopers, zodat zij jou kunnen helpen met het opzetten van een business.