FAQ Healy

1. Ik wil de Healy graag 14 dagen uitproberen, hoe werkt dat?

Je schaft de Healy aan en vanaf het moment dat je de Healy in huis hebt, mag je 14 dagen de Healy uittesten. Besluit je binnen die 14 dagen dat de Healy toch niets voor je is, dan laat je dat Healy weten en zij sturen je retourinstructies. Vervolgens stuur je de Healy kosteloos terug en krijg je je geld terug.

2. Werkt de Healy ook voor mijn klacht?

Healy is een medisch gecertificeerd apparaat. Er staan hoge boetes op het doen van claims. Ik mag daarom niet zeggen dat Healy werkt voor een bepaalde klacht. Ik mag alleen mijn eigen ervaringen met je delen. Er zijn op Facebook Healy groepen waar mensen hun ervaringen delen met klachten. Toch blijft het een kwestie van uitproberen. Elk lichaam is anders en heeft ook andere frequenties nodig. Dat kan ook zo zijn als je dezelfde klachten hebt als iemand anders.

3. Hoe snel zie ik resultaat?

Dit verschilt per persoon. Zelf merkte ik in de eerste week al verschil en in de tweede week wist ik dat het geen toeval kon zijn en dat de verbeteringen toe te wijzen waren aan de Healy. Inmiddels heb ik meer dan 140 klanten en hebben maar een paar klanten de Healy binnen de 14 dagen teruggestuurd, omdat ze onvoldoende effect zagen. Toch blijft het een kwestie van zelf uitproberen, hoe snel jij effect gaat merken.

4. Is de Healy ook geschikt voor kinderen?

Wanneer je de Resonance hebt, dan kun je daar kinderen mee op afstand behandelen. De manier van werken met de Resonance (het draadloos sturen van frequenties) is een erg zachte manier. Wanneer je de polsbandjes gebruikt bij kinderen (bij de Gold, Holistic Health en Holistic Health Plus), dan is dat op eigen verantwoordelijkheid van de ouders.  

5. Wat is nu precies het verschil tussen de verschillende Healy’s?

De Gold, Holistic Health en Holistic Health Plus werken alle drie op dezelfde manier. Je stuurt via polsbandjes, oorclips of kleefelektrodes microfrequenties door je zenuwbanen naar de cellen. Je kiest bij deze Healy’s zelf een programma wat jij passend vindt bij jouw klachten of het resultaat wat je wenst. Met de Resonance kun je ook op deze manier werken, maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om draadloos te werken, dus zonder de polsbandjes etc. Dit is een andere manier van werken. Lees hier over de verschillen. Daarnaast kun je ook analyses maken met de Resonance. Dan hoef je niet meer zelf een programma te kiezen voor je klachten, maar meet de Healy uit welke programma’s jij het meeste nodig hebt. Tevens kun je bij de Resonance een aurascan maken. Lees hier meer over de Resonance.

6. Hoe werkt dat met frequenties in een programma en de quantumsensor in de Healy?

In een programma kunnen tot wel 400 frequenties zitten. De quantumsensor in de Healy meet vervolgens uit welke frequenties jij het meeste nodig hebt. Die krijg je dan gestuurd. Dat betekent dat wanneer twee mensen eenzelfde programma kiezen, zij zeker niet altijd dezelfde frequenties krijgen. Ook als jij op twee verschillende dagen hetzelfde programma kiest, krijg je vaak niet precies dezelfde frequenties.

Ik heb zelf wel eens een aantal weken elke dag Puur gedraaid. Dit kwam steeds erg hoog uit mijn analyse. Dat betekent niet dat dat programma in de loop van die weken niets deed (de percentages uit mijn analyse bleven eerst heel hoog), maar dat betekende dat ik van al die frequenties in het programma Puur er erg veel goed kon gebruiken.

Saboterende delen

Wanneer jij in het verleden een pijnlijke situatie hebt meegemaakt, dan heb je mogelijk een muurtje in je onderbewustzijn gecreëerd om jezelf te beschermen tegen die pijn. Dit muurtje zorgde ervoor dat je bepaald gedrag liet zien wat voor jou goed was in die situatie. Mogelijk heb je ook emoties op dat moment weggestopt of heb je ze uitvergroot. Het is heel goed geweest dat het onderbewustzijn dat voor jou heeft gedaan op dat moment. Het hielp jou om met die situatie om te gaan.

Vaak is zo’n pijnlijke situatie van tijdelijke aard. De situatie gaat voorbij, maar die opgebouwde muur verdwijnt niet zomaar. Het zorgt ervoor dat je bepaald gecreëerd gedrag of emotie blijft herhalen in je leven:

  • Onzekerheid
  • Moeite met doorpakken
  • Depressieve gevoelens
  • Controle willen houden
  • Onrustig
  • Boosheid
  • Jezelf klein maken

De kans is groot dat er sprake is van een saboterend deel in jouw onderbewustzijn.

Zo kwam er een vrouw in mijn praktijk waar we tijdens het testen ook stuitten op een saboterend deel. Dat deel had te maken met dat ze steeds in beweging moest blijven. Ze kon geen rust vinden om even op de bank een boek te lezen. Ze moest altijd nog iets doen. Ook al wist ze rationeel wel, dat wat ze ‘moest’ doen niet zo belangrijk was, toch deed ze dat in plaats van dat ze rust nam. Door dat saboterende deel weg te halen, ervaart ze de drang niet meer om steeds bezig te blijven.

Juist ook in deze coronatijd worden dit soort muren zichtbaar. Bij zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Het is een gevoel wat je niet goed thuis kunt brengen, maar wat er wel is.

Herken je dit bij jezelf? Dat je gedrag vertoont of gevoel hebt wat niet meer passend is bij de tegenwoordige situatie? Maak dan een afspraak met me, zodat we kunnen kijken wat er in jouw onderbewustzijn zit, wat niet meer functioneel is voor jou.

Wat is beter: microfrequenties (Gold, HHH en HHHP) of vibreren (Resonance)?

Een vraag die ik zelf had en ook regelmatig aan mij werd gesteld is: Wat werkt beter? Het werken met de microfrequenties (mircrostroom) via de polsbandjes of werken met het vibreren van de Resonance?

Er is een duidelijk verschil tussen beide methodes en de ene is niet per definitie beter dan de andere. Ze hebben beide hun voordelen. De testimonials van Healy gebruikers in de verschillende Facebookgroepen gaan vaak over het werken met de microfrequenties. Die programma’s werken op fysiek niveau. Er zijn zoveel positieve testimonials dat het geen twijfel laat over het voordeel van deze methode.

Als je kijkt naar WAT wordt geleverd in de twee verschillende soorten behandeling, dan zul je een onderscheid zien:

Microfrequenties:

  1. Hebben voordelen voor de ATP-productie (energie), eiwitsynthese en de toename van de spanning in het celmembraan – deze drie voordelen zijn alleen afkomstig van de microstroom.
  2. In de verschillende Healy programma’s zitten de specifieke frequenties die door Nuno Nina zijn toegevoegd en hebben voordelen voor problemen en klachten met betrekking tot de specifieke organen in het lichaam. Dus die frequenties resoneren met fysieke issues en door die resonantie wordt het probleem aangepakt door die specifieke frequenties.

Vibreren met de Resonance:

Wanneer je gaat werken met de Resonance dan gaat het om een reeks intenties, verklaringen, affirmaties die worden uitgezonden in het energieveld, het informatieveld, van de cliënt. De Healy Resonance-behandeling is daarom een ​​veel subtielere aanpak. Het effect kan echter al dan niet subtiel zijn. Er kunnen heel grote merkbare veranderingen plaatsvinden met deze manier van werken.

Beide methodes werken dus op een andere manier en hebben beide voordelen, waardoor Healy ook adviseert om deze te combineren met elkaar.

De twee soorten behandelingen hebben gemeen dat ze allebei de Quantum Sensor in de Healy gebruiken om het lichaam met het informatieveld te verbinden. Tijdens microstroomprogramma’s wordt deze informatieveldanalyse gebruikt om te bepalen welke specifieke frequenties de persoon in het microstroomprogramma nodig heeft.

Tijdens een Healy Resonance-analyse wordt de kwantumsensor gebruikt om de geschiktheid van bepaalde remedies of een geschikt Healy programma voor die persoon te analyseren.

Bron: Brid Hanlon (Therapeut TimeWaver, TimeWaver is de grote zus van de Healy)

Mijn ervaringen met de Healy

Toen ik voor het eerst over de Healy hoorde, wilde ik ervaringen lezen van mensen die de Healy al gebruiken. Ik ga je mijn ervaringen met de Healy hier delen. Healy is een medisch gecertificeerd apparaatje en dat betekent dat er voldaan moet worden aan strenge wetgeving. Zo mag ik als gebruiker alleen mijn eigen ervaringen delen en niet die van iemand anders.

Lees hieronder mijn ervaringen na de eerste week gebruik van de Healy en mijn ervaringen na een half jaar.

Ervaring met de programma’s van Healy na 1 week

De Healy ging ik 14 dagen uitproberen. Na 1 week heb ik de volgende ervaringen genoteerd:

1. Detoxen, ik merk dat ik me niet altijd heel lekker voel als ik dat programma draai, maar als ik daarna water drink is het ook weer zo weg. Ik heb dus wel degelijk het idee dat het afvalstoffen aan het afvoeren is. Op mijn opleiding Natuurgeneeskunde heb ik ooit geleerd wat ‘perfecte poep’ is. Inmiddels kan ik die check doen:-).

2. Loslaten, ik heb drie maal dit programma gebruikt voor pijn en bij alle drie de keren was de pijn daarna weg. Ik ben al niet van de paracetamol, maar ik vermoed dat die nu echt overbodig worden.

3. Mentaal en fysiek, ik draai om de dag een programma voor mijn fysieke lichaam (Balans) en om de dag een programma voor mijn emotionele toestand (Zijn). Ik merk dat ik meer energie heb, me ook beter voel mentaal. Zelfs na een nacht van een uurtje slaap (mijn zoon was ziek), voel ik me veel beter dan je zou verwachten.

4. Slaap, lastig te zeggen. Van de zeven nachten waren er vijf goed, een niet goed en vannacht dus met een ziek kind. Ik vind het eigenlijk nog te kort om er echt iets over te zeggen, vooral omdat ik al zo lang worstel met slapen.

5. De nieuwigheid is er nu wel van af, maar mijn kinderen vragen nog steeds elke dag of ze ook de Healy mogen. Ik vermoed dat ze zelf onbewust ook aanvoelen dat ze zich daar lekkerder door voelen.

Je raadt al wel dat ik hem dus niet ging terugsturen.

De Healy gebruik ik nu sinds oktober 2019 en ik heb inmiddels al veel mensen geholpen bij de aankoop en opstart van de Healy. Veel vragen zijn al eens voorbij gekomen en ik kan jou daarom goed informeren. De persoon bij wie jij de Healy bestelt, is jouw eerste contactpersoon.

Vind je het fijn om even te bellen over de Healy? Neem dan contact met me op, dan vertel ik je mijn ervaringen en beantwoord ik je vragen.

Ervaring na 6 maanden

Nu gebruik ik de Healy inmiddels een half jaar. Ons hele gezin gebruikt de Healy elke dag. Bij mijzelf merk ik de volgende verschillen:

1. Mijn slaap is blijvend beter geworden. Ik slaap meer uren en lig minder lang wakker over het algemeen

2. Ik voel me overdag blijvend fitter. Ook al heb ik eens een korte nacht, dan voel ik daar overdag weinig van. Zonder te overdrijven is mijn energie denk ik wel verdubbeld.

3. In de wintermaanden heb ik de programma’s Immuunsysteem, Verkoudheid en Bioenergetic support (boost voor je immuunsysteem) gedraaid wanneer ik symptomen voelde opkomen. Ik ben niet verkouden geworden, Corona is vooralsnog aan mij voorbij gegaan en zodra ik de Healy inzette had ik de dag daarna geen last meer van symptomen.

4. De Goudcyclus is nog steeds de programmagroep wat ik er veel gebruik. Als ik ergens pijn heb dan gebruik ik altijd Loslaten. Voel ik mij fysiek wat minder lekker, dan gebruik ik Balans. En heb ik echt iets extra’s nodig omdat ik dreig om ziek te worden, dan kies ik voor Zorg. Deze groep heet niet voor niets GOUDcyclus😊

5. Met de komst nu van 5G gebruik ik ook vaker de beschermingsprogramma’s, al kan ik niet precies aangeven of er echt iets verandert. Wel kan ik uit de analyse die ik maak met de Resonance opmaken dat deze programma’s minder vaak voorkomen en er dus wel verbetering is in mijn cellen.

6. Elke dag stuur ik naar elk gezinslid de frequenties van de aminozuren. Ik vind het lastig om precies aan te geven welke effecten ik merk, maar ook hier zie ik verbeteringen in de analyses.

7. Wanneer ik een drukke avond heb gehad en ik lig in bed nog een beetje tot rust te komen, dan zet ik wel eens het programma Edelstenen of de Bach Bloesems op. Ik ontspan daar erg snel van.

8. Laatst had ik een wond op mijn gezicht. Ik heb toen een paar dagen achter elkaar Wondgenezing lokaal gedaan en de wond was veel sneller genezen dan ik gewend ben van wondjes.

Ervaring met het apparaatje

Behalve mijn ervaringen met de verschillende programma’s, deel ik ook graag mijn ervaring met hoe de Healy functioneert.

Laat ik meteen maar beginnen met het enige echte minpunt wat ik kan bedenken. Healy is een jong bedrijf en ze hebben soms last van opstartproblemen. Die uiten zich in bepaalde technische problemen, zoals dat de bluetoothverbinding niet altijd even stabiel is. Ook is de reactiesnelheid van Healy vaak niet snel. Gelukkig kan ik problemen vaak zelf snel oplossen, maar soms is de supportafdeling ook nodig en dan kan het wel langer duren. Ik merk dat Healy enorme verbeterslagen maakt het afgelopen half jaar en ze lossen problemen op die er zijn, maar een beetje flexibilteit van jouw kant is wel handig.

Ik ben gestart met de Healy Gold. Ik werkte vooral met de polsbandjes. Na twee weken besloot ik om hem niet terug te sturen en na week 3 kocht ik de upgrade naar een Healy Holistic Health Plus. Omdat ik inmiddels 3 verkopen had in de eerste 30 dagen (in mijn omgeving zagen mensen dat ik weer sliep en raakten ook enthousiast) ontving ik van Healy een gratis upgrade naar de Resonance.

Ik werk sinds november 2019 met de Resonance. Ik vind het erg handig dat ik de keuze heb om met de polsbandjes te werken en dat ik de frequenties draadloos kan sturen naar mijzelf, naar mijn gezin en soms ook naar clienten. Elke ochtend maak ik een analyse per gezinslid en stuur ik die frequenties 2-3 keer per dag naar hen toe. Daarnaast kies ik programma’s die ik doe met de polsbandjes waarvan ik vind dat ik daar zelf graag aan wil werken. De Resonance kan bijvoorbeeld wel uitmeten dat andere programmagroepen hoger scoren dan Slaap, maar ikzelf wil wel graag slapen en dus kies ik dan zelf op basis van de klacht welke programma’s ik er nog bij doe. Je mag 3 programma’s per dag doen met de polsbandjes. In mijn praktijk werk ik vooral met de oorzaak van klachten en op deze manier werken met de Healy is misschien wel symptoomgericht, maar soms is dat wel even fijn dat je zowel op symptomen kunt werken als op oorzaken.

Wil je graag nog even overleggen over bepaalde klachten of ervaringen, neem dan gerust contact met me op.

Mama, ik word gepest…

Gisteren kwam mijn zoon huilend thuis en vertelde mij dat hij op de weg terug naar huis door een jongen werd gepest. Deze jongen zei dingen tegen hem en mijn zoon wilde dat ik met hem meeging om met die jongen te praten. Hoewel ik als moeder de pijn diep voelde, deed ik dat niet. Ik kijk inmiddels anders tegen pesten aan sinds ik systemisch ben gaan kijken. De jongen was er ook niet meer, dus binnen hebben we even met elkaar geknuffeld en gepraat.

Vanochtend lagen we samen in bed. Ik vroeg hem of ik nog even terug mocht komen op wat er gisteren is gebeurd. Dat vond hij goed. Ik vertelde hem dat die jongen hem eigenlijk herinnert aan iets. Door het pesten en de opmerkingen zegt hij eigenlijk: let op, je bent nog niet helemaal jezelf, je voelt je nog onzeker, wees helemaal jezelf, vol zelfvertrouwen. Ik legde hem uit dat als ik gisteren wel naar die jongen had gezocht, dat het niet veel uit had gemaakt. Deze jongen zou er dan misschien mee stoppen, maar dan komen er andere kinderen die je hieraan herinneren. Mijn zoon herkende dat, want het gebeurt soms wel vaker op school.

Vaak wordt er gesproken over dat pesters de schuldigen zijn. Pesten is niet goed te praten, maar ik kijk niet naar wie er schuldig is. Niemand is schuldig. Ook mijn zoon niet. Het is niet zijn schuld dat hij wordt gepest. Ik vind dat woord helemaal niet passend. Het gaat erom dat anderen je wijzen op dingen in jezelf waar je nog iets van kunt leren. En deze jongen wilde mijn zoon aangeven dat hij nog sterker mag worden.

Wanneer je hier systemisch naar kijkt dan kun je zeggen dat mijn zoon nog niet helemaal zijn plek inneemt.

In een familiesysteem heeft iedereen een plek en hij heeft de plek van het kind. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom hij zijn plek niet goed kan innemen en de kans is groot dat het iets te maken heeft met mij of zijn vader of onze families. Misschien kunnen wij onze plek als ouder nog niet helemaal innemen, omdat we bijvoorbeeld ook nog issues onbewust aan het oplossen zijn voor onze ouders. Dit wordt in een opstelling mooi zichtbaar.

Ik heb mijn zoon geleerd dat wanneer iemand hem pest, hij in gedachten kan zeggen tegen die persoon: oja, jullie herinneren mij eraan dat ik sterker mag zijn, helemaal mezelf mag zijn. Door dit innerlijk te zeggen, verandert er meteen iets in de energie-uitwisseling tussen deze kinderen.

Mijn zoon heeft ’s ochtend best vaak last van een ochtendhumeur. Deze ochtend was hij opvallend vrolijk en ik voelde opluchting bij hem. Het voelt fijn als je zelf iets kunt doen aan een bepaalde situatie en dat je niet hoeft af te wachten of er weer zoiets gaat gebeuren. Zijn jongere zusje bleef hem maar knuffels geven en hij keek mij aan. Ik zei: ”zie je wat er gebeurt wanneer je je anders voelt? Blijer, lichter. Je zusje voelt dit en wil steeds bij jou zijn nu. ”

We hebben afgesproken dat hij mij vertelt wanneer andere kinderen weer opmerkingen maken en hij zou gaan kijken wat er gebeurt wanneer hij in zichzelf zegt: oja, jullie herinneren mij eraan dat ik sterker mag zijn, helemaal mezelf mag zijn.

Deze situatie heeft dus een boodschap, voor zowel mijn zoon als ons als ouders. Onze omgeving, zowel situaties als mensen, nodigt ons uit om te kijken welke boodschap er is voor ons.

Welke boodschap heeft de omgeving voor jou?

Is Healy symptoombestrijding?

Met mijn kennismaking met de Healy kwam ook meteen deze vraag bij mij op. Mijn zoektocht naar het antwoord op deze vraag bespreek ik in dit blog.

Wat is Healy? Healy is een apparaatje dat frequenties stuurt naar je lichaam. Elke cel in ons lichaam heeft een bepaalde frequentie en elke cel heeft ook een celmembraan. Volgens het spanningsmodel voor celmembranen heeft een cel onder ideale omstandigheden een spanning van -70 mV en daarmee voldoende energie om te leven en te communiceren met andere cellen. Als er sprake is van een aandoening loopt deze spanning vaak terug tot -50 mV. Vanaf -40 mV kan er sprake zijn van pijn en ontstekingen. Volgens Becker en Nordenstrom is bij -15 mV het punt bereikt waarop de cel kan muteren tot tumorcel. De Healy stuurt die frequenties naar je lichaam toe, die je kunt gebruiken omdat de spanning in de cel te laag is.

In mijn praktijk werk ik met de oorzaak van klachten. Lost Healy dan eigenlijk wel die oorzaak op? Waarom is de spanning in een cel afgenomen? Ik kan wel met de Healy de spanning terug opvoeren, maar als de oorzaak niet weg is, neemt dan niet weer die spanning af? En hoe zit het dan met de visie dat je door bepaalde klachten ook dingen kunt leren over jezelf? Hoeft dat dan niet meer?

Marcus Smieke, een van de bedenkers van de Healy, legt uit dat we ondanks de Healy nog steeds onze lessen moeten leren of bepaalde dingen moeten ervaren. Deze zijn ook meer gerelateerd aan delen van onze psyche die we ons onbewust zijn. Ze liggen in het onderbewustzijn. Ze hebben ook een bepaalde energie en deze energie wil graag omhoog komen in ons bewustzijn. Maar vaak staan we dit niet toe. We gebruiken veel energie om dit te onderdrukken. We willen helemaal niet weten waarom we boos zijn of frustratie voelen bijvoorbeeld. Deze issues zouden we moeten erkennen en integreren in ons leven, in plaats van dat we energie verspillen om ze te onderdrukken. Wanneer je lange tijd deze issues onderdrukt, dan manifesteren ze zich na verloop van tijd in je lichaam. Er ontstaan dan ziekten. Je lichaam vertelt je dus welke issues nog niet gezien en verwerkt zijn. Je ego ziet deze issues als een deel dat niet bij jou hoort. Als je klachten ervaart dan moet je wel naar je lichaam gaan luisteren. Deze issues kunnen zich behalve in ziekten ook manifesteren in je dagelijks leven. Via andere personen die je ontmoet, of situaties waar je in terecht komt. Alles wat we niet integreren in ons leven, manifesteert zich in ons leven. Krijg je te maken met vervelende situaties, stel jezelf dan eens de vraag wat er in jou zit dat nog niet verwerkt is. Wat zegt die situatie over jou? Vaak zijn we geneigd om anderen de schuld daarvan te geven. Dat zijn de lessen die je moet leren of moet ervaren. Hoe kan Healy hierbij helpen?

Eerst moet ik je dan heel kort iets uitleggen over Quantumfysica. Dat is de wetenschap die zich bezighoudt met hele kleine deeltjes van een atoom. Het is een tak van de Natuurkunde die nog niet heel lang bestaat. Volgens de Quantumfysica is materie energie en energie is informatie. Dus alles om ons heen is energie en heeft een frequentie: de bank waar je op zit, de kleding die je aan hebt, maar ook de emoties die je voelt. Dus echt alles. Zie ook dit super interessante filmpje van celbioloog Dr. Bruce Lipton over hoe gezondheid start in je cellen.

Op een diep niveau komen deze deeltjes of frequenties samen in het quantuminformatieveld. De Healy meet met behulp van dat informatieveld welke frequentie je nodig hebt om weer gezond te worden. In de Healy zit namelijk een quantumsensor.

Het quantuminformatieveld is de verbinding tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn. De quantumsensor in de Healy vormt een soort van poort waardoor onverwerkte issues uit je onderbewustzijn ook omhoog kunnen komen en terecht komen in je bewustzijn. Dit vraagt wel om bewust om te gaan met de Healy. Met andere woorden, je moet wel openstaan voor dit proces. Wanneer je je afsluit voor deze informatie dan zul je niets doen met de informatie die omhoog is gekomen in jouw bewustzijn.

Ik zal een eigen voorbeeld geven. Na een week of vijf de Healy gebruikt te hebben, had ik ineens een aantal nachten achter elkaar dat ik om 02.00 uur wakker werd. Dat is opvallend want ik werd nooit eerder ‘s nachts wakker op dat tijdstip. Ik besloot om de orgaanklok er eens bij te pakken. Wanneer je bepaalde klachten hebt, die steeds op een bepaald tijdstip opspelen, dan loont het wel de moeite om eens te kijken of de orgaanklok je meer inzicht kan geven. Organen zijn gekoppeld aan bepaalde uren. 02.00 uur is het tijdstip van de lever. De lever staat voor boosheid en frustratie. Dit zijn emoties die ik absoluut herken van een tijdje geleden. Ik besloot om het programma Lever op de Healy te draaien. De nachten daarna zag ik niet meer die 02.00 uur staan op de wekker, want ik sliep weer gewoon door. Door je bewust te worden van de (subtiele) signalen die je lichaam je geeft, kun je met de Healy werken aan de echte oorzaak.

De programma’s van de Healy bevatten lage frequenties en ook hele hoge frequenties. Deze hele hoge frequenties zitten vaak aan het einde van een programma. Deze frequenties werken diep door op je onderbewustzijn, waardoor de informatie daaruit omhoog kan komen.

Door de Healy wordt de trilling in je hele lichaam verhoogt. Deze verhoogde trilling zorgt voor een ruimer bewustzijn. Net zoals je dat kunt creëren met het zingen van een mantra, of met mediteren bijvoorbeeld. Hierdoor kom je tot inzichten over jezelf, welke je zelf weer kunt integreren. 

Is Healy symptoombestrijding? Dat hoeft het niet te zijn wanneer je je openstelt voor de informatie die tot jou komt in je bewustzijn.  

Ik wens je veel mooie inzichten😊

Communiceren met je baby tijdens de zwangerschap

Tijdens mijn twee zwangerschappen had ik graag willen communiceren met mijn kinderen. Dat lijkt me heel bijzonder. Helaas wist ik toen nog niet dat dit kon. Pas toen ik kennismaakte met NEI therapie wist ik dat dit mogelijk is. In mijn praktijk gebruik ik een lijst met allerlei zinnen die een kindje tegen jou als moeder zou willen zeggen. Hierdoor kan een kindje al in de zwangerschap communiceren met jou. We testen dit uit met de biotensor. Deze reageert op het onderbewustzijn van je kindje.

In mijn praktijk kwam een moeder die al twee kinderen heeft en nu zwanger is van een derde kindje. Tijdens een consult testten we uit dat het kindje wilde aangeven dat zij last had van onderzoeken. Samen met de moeder ging ik na welke onderzoeken er hadden plaatsgevonden. Het bleek te gaan om een onderzoek dat de moeder had ondergaan en naar aanleiding daarvan extra vitamine c was gaan slikken. De baby had veel last van de extra vitamine c.

Dit is de reactie van de moeder: ‘Ik vond het heel bijzonder dat het mogelijk is dat het zo kon worden getest. Over vitamine c wordt vaak geschreven dat een hoge inname geen kwaad kan. Nadat jij liet weten dat de baby er last van had ben ik mij er meer in gaan verdiepen en het schijnt dat wanneer je tijdens de zwangerschap teveel vitamine c neemt er na de bevalling een soort scheurbuik effect kan optreden doordat de inname dan veel minder is. Ik ben super blij dat je het hebt kunnen testen!’

Een andere moeder kwam naar mij toe omdat haar kindje in een stuit lag en ze wilde een draaipoging graag voorkomen. We hebben uitgetest wat het kindje dwarszat en dat bleek een situatie met de vader te zijn. Het kindje ging letterlijk dwarsliggen😊 Een draaipoging heeft er nooit plaatsgevonden, want de baby draaide!

Tijdens de zwangerschap is je kind al erg verbonden met jou als moeder, maar ook met de vader. Jouw kind kan jouw emoties voelen. De rechterhersenhelft is al goed ontwikkeld, dat is de kant van het gevoel, indrukken, creativiteit. De linkerhersenhelft is nog niet goed ontwikkeld. De linkerkant is de kant van het verstand, de logica. Jouw kindje voelt dus wel wat jij voelt, maar begrijpt het niet. Dit kan al vroeg in zwangerschap voor blokkades zorgen bij je kindje. Jouw kindje verwerkt dan niet goed de informatie in de linkerkant van de hersenen. Zo’n blokkade kan zorgen voor een lastigere bevalling of andere klachten wanneer het kindje is geboren. Met NEI kunnen we deze blokkades opsporen en opheffen.

Deze manier van preventief zorgen voor je kind vind ik prachtig en geef ik graag aan andere aankomende moeders!

Verslavingen, je komt er niet vanaf…

Je MOET…eten, sporten, gamen, roken, gokken, shoppen…
Je hebt geprobeerd te stoppen, misschien is het gelukt…voor even. Het kost zoveel energie en wilskracht om te stoppen. Voor even houd je dat misschien wel vol, maar daarna komt er altijd weer een moment waarop je je verslaving weer oppakt.

Je vraagt je af hoe het komt dat je verslaafd bent. Waarom doe je zoals je doet? Andere mensen hebben dit niet, waarom jij wel? Hoe zou je leven eruit zien als je deze verslaving niet meer had? Zou je je vrij voelen? Tijd overhouden voor dingen waar je wel echt blij van wordt?
Want van jouw verslaving word je niet blij. Althans niet langdurig. Heel even voel je je blij…als je iets gekocht hebt, die lekkere chocoladereep hebt gegeten, een spel wint bij het gamen, of de eerst minuten van het sporten. Daarna komt het besef dat je niet gelukkig ervan wordt, maar dat je het MOET doen. Je bent niet vrij om te kiezen, het MOET.

Aan veel verslavingen ligt een tekort aan basisbehoeften ten grondslag. Ieder mens heeft een aantal basisbehoeften nodig, bijvoorbeeld bevestiging, liefde, vertrouwen, waardering, acceptatie. Als je in jouw kinderjaren niet of te weinig deze basisbehoeften hebt gekregen van je ouders, dan ga je dit merken als je ouder wordt. Dit tekort voel je en dat voelt niet fijn. Je zoekt manieren om deze pijn op te heffen. Vaak zijn verslavingen uitingen van manieren om de basisbehoefte alsnog aan jezelf te geven.
Wanneer jij als kind te weinig liefde hebt gekregen, dan kan een reep chocolade heel troostend werken. Je geeft op dat moment liefde aan jezelf. Ook shoppen kan erg fijn voelen, iets moois voor jezelf kopen of (onbewust) denken dat je je wel gelukkig gaat voelen van iets nieuws wat je hebt gekocht. Maar altijd blijkt dat dit gevoel maar tijdelijk is, het ongelukkige gevoel gaat hiermee niet echt weg.

Met NEI therapie kun je onderzoeken wat de kern vormt van jouw verslaving. Heb je een tekort aan basisbehoeften ontvangen? Welke emoties spelen mee bij jouw verslaving? Door het integreren van emoties die gekoppeld zijn aan jouw verslaving, kun je jouw verslaving loslaten. Je kunt zo weer in staat zijn om een bepaalde basisbehoefte aan jezelf te geven op een gezonde manier.