Biotensor

De biotensor is een meetinstrument dat wordt gebruikt om antwoorden zichtbaar te maken die liggen in je onderbewustzijn. Een biotensor is gewoon een voorwerp waar geen speciale krachten aan verbonden zijn.

Een biotensor gaat pas reageren wanneer iemand het vasthoudt en het gaat gebruiken om te meten.
Een biotensor maakt hele subtiele bewegingen zichtbaar in het lichaam van de persoon die de biotensor vasthoudt. Daarom stem ik mij als therapeut af op jou als cliënt. Door het afschermen van mijn eigen energie, wordt alleen de energie gemeten van jou.

De biotensor meet of er een ‘match’ is tussen hetgeen wat wordt gezegd door jou of gevraagd door mij en wat er in jouw onderbewustzijn ligt opgeslagen. Wanneer jij jouw eigen naam zegt, dan zal de biotensor een ‘ja’ aangeven. Bij het zeggen van een fictieve naam, dan zal de biotensor een ‘nee’ geven.

Bij het meten met de biotensor wordt er door mij gevraagd of de klacht die je ervaart als cliënt komt door bijvoorbeeld de emotie onzekerheid, of door angst, of door gekwetstheid etc. De biotensor geeft een ‘ja’ aan wanneer er een match is tussen de emotie die in het onderbewustzijn ligt opgeslagen en het gesproken woord van mij als therapeut. Door het stellen van de juiste vragen is het mogelijk om in korte tijd tot de kern te komen van de blokkade die ligt onder een bepaalde klacht.

Wil je zelf leren werken met de biotensor? Volg dan online de biotensorcursus. Je kunt starten met de Beginnerscursus en zo ontdekken of het werken met een biotensor iets voor je is.