FAQ Healy

1. Ik wil de Healy graag 14 dagen uitproberen, hoe werkt dat?

Je schaft de Healy aan en vanaf het moment dat je de Healy in huis hebt, mag je 14 dagen de Healy uittesten. Besluit je binnen die 14 dagen dat de Healy toch niets voor je is, dan laat je dat Healy weten (ik laat je weten hoe je dat moet doen) en zij sturen je retourinstructies. Vervolgens stuur je de Healy kosteloos terug en krijg je je geld terug.

2. Werkt de Healy ook voor mijn klacht?

Healy is een medisch gecertificeerd apparaat. Er staan hoge boetes op het doen van claims. Ik mag daarom niet zeggen dat Healy werkt voor een bepaalde klacht. Ik mag alleen mijn eigen ervaringen met je delen. Er zijn op Facebook Healy groepen waar mensen hun ervaringen delen met klachten. Toch blijft het een kwestie van uitproberen. Elk lichaam is anders en heeft ook andere frequenties nodig. Dat kan ook zo zijn als je dezelfde klachten hebt als iemand anders.

3. Hoe snel zie ik resultaat?

Dit verschilt per persoon. Zelf merkte ik in de eerste week al verschil en in de tweede week wist ik dat het geen toeval kon zijn en dat de verbeteringen toe te wijzen waren aan de Healy. Inmiddels heb ik meer dan 130 klanten en hebben maar een paar klanten de Healy binnen de 14 dagen teruggestuurd, omdat ze onvoldoende effect zagen. Toch blijft het een kwestie van zelf uitproberen, hoe snel jij effect gaat merken.

4. Is de Healy ook geschikt voor kinderen?

Wanneer je de Resonance hebt, dan kun je daar kinderen mee op afstand behandelen. De manier van werken met de Resonance (het draadloos sturen van frequenties) is een erg zachte manier. Wanneer je de polsbandjes gebruikt bij kinderen (bij de Gold, Holistic Health en Holistic Health Plus), dan is dat op eigen verantwoordelijkheid van de ouders.  

5. Wat is nu precies het verschil tussen de verschillende Healy’s?

De Gold, Holistic Health en Holistic Health Plus werken alle drie op dezelfde manier. Je stuurt via polsbandjes, oorclips of kleefelektrodes microfrequenties door je zenuwbanen naar de cellen. Je kiest bij deze Healy’s zelf een programma wat jij passend vindt bij jouw klachten of het resultaat wat je wenst. Met de Resonance kun je ook op deze manier werken, maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om draadloos te werken, dus zonder de polsbandjes etc. Dit is een andere manier van werken. Lees hier over de verschillen. Daarnaast kun je ook analyses maken met de Resonance. Dan hoef je niet meer zelf een programma te kiezen voor je klachten, maar meet de Healy uit welke programma’s jij het meeste nodig hebt. Tevens kun je bij de Resonance een aurascan maken. Lees hier meer over de Resonance.

6. Hoe werkt dat met frequenties in een programma en de quantumsensor in de Healy?

In een programma kunnen tot wel 400 frequenties zitten. De quantumsensor in de Healy meet vervolgens uit welke frequenties jij het meeste nodig hebt. Die krijg je dan gestuurd. Dat betekent dat wanneer twee mensen eenzelfde programma kiezen, zij zeker niet altijd dezelfde frequenties krijgen. Ook als jij op twee verschillende dagen hetzelfde programma kiest, krijg je vaak niet precies dezelfde frequenties.

Ik heb zelf wel eens een aantal weken elke dag Puur gedraaid. Dit kwam steeds erg hoog uit mijn analyse. Dat betekent niet dat dat programma in de loop van die weken niets deed (de percentages uit mijn analyse bleven eerst heel hoog), maar dat betekende dat ik van al die frequenties in het programma Puur er erg veel goed kon gebruiken.