Wat is beter: microfrequenties (Gold, HHH en HHHP) of vibreren (Resonance)?

Een vraag die ik zelf had en ook regelmatig aan mij werd gesteld is: Wat werkt beter? Het werken met de microfrequenties (mircrostroom) via de polsbandjes of werken met het vibreren van de Resonance?

Er is een duidelijk verschil tussen beide methodes en de ene is niet per definitie beter dan de andere. Ze hebben beide hun voordelen. De testimonials van Healy gebruikers in de verschillende Facebookgroepen gaan vaak over het werken met de microfrequenties. Die programma’s werken op fysiek niveau. Er zijn zoveel positieve testimonials dat het geen twijfel laat over het voordeel van deze methode.

Als je kijkt naar WAT wordt geleverd in de twee verschillende soorten behandeling, dan zul je een onderscheid zien:

Microfrequenties:

  1. Hebben voordelen voor de ATP-productie (energie), eiwitsynthese en de toename van de spanning in het celmembraan – deze drie voordelen zijn alleen afkomstig van de microstroom.
  2. In de verschillende Healy programma’s zitten de specifieke frequenties die door Nuno Nina zijn toegevoegd en hebben voordelen voor problemen en klachten met betrekking tot de specifieke organen in het lichaam. Dus die frequenties resoneren met fysieke issues en door die resonantie wordt het probleem aangepakt door die specifieke frequenties.

Vibreren met de Resonance:

Wanneer je gaat werken met de Resonance dan gaat het om een reeks intenties, verklaringen, affirmaties die worden uitgezonden in het energieveld, het informatieveld, van de cliënt. De Healy Resonance-behandeling is daarom een ​​veel subtielere aanpak. Het effect kan echter al dan niet subtiel zijn. Er kunnen heel grote merkbare veranderingen plaatsvinden met deze manier van werken.

Beide methodes werken dus op een andere manier en hebben beide voordelen, waardoor Healy ook adviseert om deze te combineren met elkaar.

De twee soorten behandelingen hebben gemeen dat ze allebei de Quantum Sensor in de Healy gebruiken om het lichaam met het informatieveld te verbinden. Tijdens microstroomprogramma’s wordt deze informatieveldanalyse gebruikt om te bepalen welke specifieke frequenties de persoon in het microstroomprogramma nodig heeft.

Tijdens een Healy Resonance-analyse wordt de kwantumsensor gebruikt om de geschiktheid van bepaalde remedies of een geschikt Healy programma voor die persoon te analyseren.

Bron: Brid Hanlon (Therapeut TimeWaver, TimeWaver is de grote zus van de Healy)

4 antwoorden op “Wat is beter: microfrequenties (Gold, HHH en HHHP) of vibreren (Resonance)?”

  1. Moet een persoon in de buurt van de healy zijn om de vibraties op te vangen of kan ik vanop langere afstand vibreren?

    1. Nee, dat hoeft niet. Afstand is niet belangrijk. De telefoon moet wel in de buurt van de Healy zijn, anders maakt hij geen verbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *