Mijn ervaringen met de Healy

Toen ik voor het eerst over de Healy hoorde, wilde ik ervaringen lezen van mensen die de Healy al gebruiken. Ik ga je mijn ervaringen met de Healy hier delen. Healy is een medisch gecertificeerd apparaatje en dat betekent dat er voldaan moet worden aan strenge wetgeving. Zo mag ik als gebruiker alleen mijn eigen ervaringen delen en niet die van iemand anders.

Lees hieronder mijn ervaringen na de eerste week gebruik van de Healy en mijn ervaringen na een half jaar.

Ervaring met de programma’s van Healy na 1 week

De Healy ging ik 14 dagen uitproberen. Na 1 week heb ik de volgende ervaringen genoteerd:

1. Detoxen, ik merk dat ik me niet altijd heel lekker voel als ik dat programma draai, maar als ik daarna water drink is het ook weer zo weg. Ik heb dus wel degelijk het idee dat het afvalstoffen aan het afvoeren is. Op mijn opleiding Natuurgeneeskunde heb ik ooit geleerd wat ‘perfecte poep’ is. Inmiddels kan ik die check doen:-).

2. Loslaten, ik heb drie maal dit programma gebruikt voor pijn en bij alle drie de keren was de pijn daarna weg. Ik ben al niet van de paracetamol, maar ik vermoed dat die nu echt overbodig worden.

3. Mentaal en fysiek, ik draai om de dag een programma voor mijn fysieke lichaam (Balans) en om de dag een programma voor mijn emotionele toestand (Zijn). Ik merk dat ik meer energie heb, me ook beter voel mentaal. Zelfs na een nacht van een uurtje slaap (mijn zoon was ziek), voel ik me veel beter dan je zou verwachten.

4. Slaap, lastig te zeggen. Van de zeven nachten waren er vijf goed, een niet goed en vannacht dus met een ziek kind. Ik vind het eigenlijk nog te kort om er echt iets over te zeggen, vooral omdat ik al zo lang worstel met slapen.

5. De nieuwigheid is er nu wel van af, maar mijn kinderen vragen nog steeds elke dag of ze ook de Healy mogen. Ik vermoed dat ze zelf onbewust ook aanvoelen dat ze zich daar lekkerder door voelen.

Je raadt al wel dat ik hem dus niet ging terugsturen.

De Healy gebruik ik nu sinds oktober 2019 en ik heb inmiddels al veel mensen geholpen bij de aankoop en opstart van de Healy. Veel vragen zijn al eens voorbij gekomen en ik kan jou daarom goed informeren. De persoon bij wie jij de Healy bestelt, is jouw eerste contactpersoon.

Vind je het fijn om even te bellen over de Healy? Neem dan contact met me op, dan vertel ik je mijn ervaringen en beantwoord ik je vragen.

Ervaring na 6 maanden

Nu gebruik ik de Healy inmiddels een half jaar. Ons hele gezin gebruikt de Healy elke dag. Bij mijzelf merk ik de volgende verschillen:

1. Mijn slaap is blijvend beter geworden. Ik slaap meer uren en lig minder lang wakker over het algemeen

2. Ik voel me overdag blijvend fitter. Ook al heb ik eens een korte nacht, dan voel ik daar overdag weinig van. Zonder te overdrijven is mijn energie denk ik wel verdubbeld.

3. In de wintermaanden heb ik de programma’s Immuunsysteem, Verkoudheid en Bioenergetic support (boost voor je immuunsysteem) gedraaid wanneer ik symptomen voelde opkomen. Ik ben niet verkouden geworden, Corona is vooralsnog aan mij voorbij gegaan en zodra ik de Healy inzette had ik de dag daarna geen last meer van symptomen.

4. De Goudcyclus is nog steeds de programmagroep wat ik er veel gebruik. Als ik ergens pijn heb dan gebruik ik altijd Loslaten. Voel ik mij fysiek wat minder lekker, dan gebruik ik Balans. En heb ik echt iets extra’s nodig omdat ik dreig om ziek te worden, dan kies ik voor Zorg. Deze groep heet niet voor niets GOUDcyclus😊

5. Met de komst nu van 5G gebruik ik ook vaker de beschermingsprogramma’s, al kan ik niet precies aangeven of er echt iets verandert. Wel kan ik uit de analyse die ik maak met de Resonance opmaken dat deze programma’s minder vaak voorkomen en er dus wel verbetering is in mijn cellen.

6. Elke dag stuur ik naar elk gezinslid de frequenties van de aminozuren. Ik vind het lastig om precies aan te geven welke effecten ik merk, maar ook hier zie ik verbeteringen in de analyses.

7. Wanneer ik een drukke avond heb gehad en ik lig in bed nog een beetje tot rust te komen, dan zet ik wel eens het programma Edelstenen of de Bach Bloesems op. Ik ontspan daar erg snel van.

8. Laatst had ik een wond op mijn gezicht. Ik heb toen een paar dagen achter elkaar Wondgenezing lokaal gedaan en de wond was veel sneller genezen dan ik gewend ben van wondjes.

Ervaring met het apparaatje

Behalve mijn ervaringen met de verschillende programma’s, deel ik ook graag mijn ervaring met hoe de Healy functioneert.

Laat ik meteen maar beginnen met het enige echte minpunt wat ik kan bedenken. Healy is een jong bedrijf en ze hebben soms last van opstartproblemen. Die uiten zich in bepaalde technische problemen, zoals dat de bluetoothverbinding niet altijd even stabiel is. Ook is de reactiesnelheid van Healy vaak niet snel. Gelukkig kan ik problemen vaak zelf snel oplossen, maar soms is de supportafdeling ook nodig en dan kan het wel langer duren. Ik merk dat Healy enorme verbeterslagen maakt het afgelopen half jaar en ze lossen problemen op die er zijn, maar een beetje flexibilteit van jouw kant is wel handig.

Ik ben gestart met de Healy Gold. Ik werkte vooral met de polsbandjes. Na twee weken besloot ik om hem niet terug te sturen en na week 3 kocht ik de upgrade naar een Healy Holistic Health Plus. Omdat ik inmiddels 3 verkopen had in de eerste 30 dagen (in mijn omgeving zagen mensen dat ik weer sliep en raakten ook enthousiast) ontving ik van Healy een gratis upgrade naar de Resonance.

Ik werk sinds november 2019 met de Resonance. Ik vind het erg handig dat ik de keuze heb om met de polsbandjes te werken en dat ik de frequenties draadloos kan sturen naar mijzelf, naar mijn gezin en soms ook naar clienten. Elke ochtend maak ik een analyse per gezinslid en stuur ik die frequenties 2-3 keer per dag naar hen toe. Daarnaast kies ik programma’s die ik doe met de polsbandjes waarvan ik vind dat ik daar zelf graag aan wil werken. De Resonance kan bijvoorbeeld wel uitmeten dat andere programmagroepen hoger scoren dan Slaap, maar ikzelf wil wel graag slapen en dus kies ik dan zelf op basis van de klacht welke programma’s ik er nog bij doe. Je mag 3 programma’s per dag doen met de polsbandjes. In mijn praktijk werk ik vooral met de oorzaak van klachten en op deze manier werken met de Healy is misschien wel symptoomgericht, maar soms is dat wel even fijn dat je zowel op symptomen kunt werken als op oorzaken.

Wil je graag nog even overleggen over bepaalde klachten of ervaringen, neem dan gerust contact met me op.