Communiceren met je baby tijdens de zwangerschap

Tijdens mijn twee zwangerschappen had ik graag willen communiceren met mijn kinderen. Dat lijkt me heel bijzonder. Helaas wist ik toen nog niet dat dit kon. Pas toen ik kennismaakte met NEI therapie wist ik dat dit mogelijk is. In mijn praktijk gebruik ik een lijst met allerlei zinnen die een kindje tegen jou als moeder zou willen zeggen. Hierdoor kan een kindje al in de zwangerschap communiceren met jou. We testen dit uit met de biotensor. Deze reageert op het onderbewustzijn van je kindje.

In mijn praktijk kwam een moeder die al twee kinderen heeft en nu zwanger is van een derde kindje. Tijdens een consult testten we uit dat het kindje wilde aangeven dat zij last had van onderzoeken. Samen met de moeder ging ik na welke onderzoeken er hadden plaatsgevonden. Het bleek te gaan om een onderzoek dat de moeder had ondergaan en naar aanleiding daarvan extra vitamine c was gaan slikken. De baby had veel last van de extra vitamine c.

Dit is de reactie van de moeder: ‘Ik vond het heel bijzonder dat het mogelijk is dat het zo kon worden getest. Over vitamine c wordt vaak geschreven dat een hoge inname geen kwaad kan. Nadat jij liet weten dat de baby er last van had ben ik mij er meer in gaan verdiepen en het schijnt dat wanneer je tijdens de zwangerschap teveel vitamine c neemt er na de bevalling een soort scheurbuik effect kan optreden doordat de inname dan veel minder is. Ik ben super blij dat je het hebt kunnen testen!’

Een andere moeder kwam naar mij toe omdat haar kindje in een stuit lag en ze wilde een draaipoging graag voorkomen. We hebben uitgetest wat het kindje dwarszat en dat bleek een situatie met de vader te zijn. Het kindje ging letterlijk dwarsliggen😊 Een draaipoging heeft er nooit plaatsgevonden, want de baby draaide!

Tijdens de zwangerschap is je kind al erg verbonden met jou als moeder, maar ook met de vader. Jouw kind kan jouw emoties voelen. De rechterhersenhelft is al goed ontwikkeld, dat is de kant van het gevoel, indrukken, creativiteit. De linkerhersenhelft is nog niet goed ontwikkeld. De linkerkant is de kant van het verstand, de logica. Jouw kindje voelt dus wel wat jij voelt, maar begrijpt het niet. Dit kan al vroeg in zwangerschap voor blokkades zorgen bij je kindje. Jouw kindje verwerkt dan niet goed de informatie in de linkerkant van de hersenen. Zo’n blokkade kan zorgen voor een lastigere bevalling of andere klachten wanneer het kindje is geboren. Met NEI kunnen we deze blokkades opsporen en opheffen.

Deze manier van preventief zorgen voor je kind vind ik prachtig en geef ik graag aan andere aankomende moeders!